Maakt je hart een sprongetje?

We zijn veelal aan huis gekluisterd momenteel en voor velen is dat op zijn zachts gezegd even aanpassen.

Het grootste deel van de dag op elkaars lip, helpen met school, zorgen voor ouders/schoonouders/opa’s en oma’s, meer troep in huis. Gelukkig zijn er ook veel leuke momenten met elkaar, iedereen is daar best inventief in.

Wat nou als je deze tijd benut om elke dag even een moment voor jezelf te nemen om

bij jezelf na te gaan, te bedenken maar vooral te voelen: 

Wil ik op dezelfde manier doorgaan zoals voor de Corona maatregelen? Doe ik wat ik leuk vind? Krijg ik energie van de dingen waar ik mee bezig ben? Word ik blij van mijn werk? Zou ik iets anders willen in de relatie met mijn partner/vriend(in)/ouders/kinderen? Mis ik iets wat ik altijd heel graag deed en waar ik nu geen tijd meer voor heb/maak? Wil ik in dezelfde ratrace blijven doorgaan?

Of zou je dingen willen veranderen? Maakt je hart een sprongetje als je aan bepaalde veranderingen denkt? 

Je hebt nu de tijd om hier bij stil te staan, dus: pak je kans! 

Wil je hierbij hulp bv in de vorm van e-coaching of coaching via (beeld)bellen?

Stuur me dan een berichtje/mail of whapp. 

Deel dit bericht