Weer energie en plezier hebben in je leven? Dat kan!

Welke vaardigheden heb je nodig om persoonlijk en professioneel te groeien en daarmee ook bij te dragen aan de ontwikkeling van de organisatie? Hoe ben je op communicatief vlak? Welke talenten bezit je? En kun je deze ten volle inzetten in de organisatie waarin je werkzaam bent? Hoe maak en onderhoud je contact met de ander? Hoe vitaal ben je nu werkelijk?

Zakelijke Coaching

Vitaliteitscoach

Wil je ook graag af van dat onrustige gevoel en de regie weer terugpakken over je leven, zodat je weer bewust keuzes maakt die jou gelukkig en energiek maken,
ook als je een vol leven hebt? Lees dan hier hoe ik jou daarbij kan helpen.

Communicatie- en gedragstrainingen

Wil jij een dagdeel sparren over hoe je weer overzicht in je leven krijgt? Wil je praktische tips die je direct kunt invoeren zodat je afrekent met stress? Met dagdeel coaching wordt je je in relatief korte tijd bewust van de keuzes die je hebt om je leven te veranderen en je weer vitaal en gelukkig te voelen.

Intervisiecoaching

Wil je ook graag af van je stress en vermoeidheid en ook zorgen voor jezelf ipv alleen voor anderen, zodat je weer vol energie zit? Maar zou je dit traject liever per email (in een beveiligde omgeving) doen?

Samenwerking met o.a.