Wil jij ook voorgoed afrekenen met teveel stress?

Je hebt je leventje goed op de rit, tenminste, dat is wat de buitenwereld ziet, maar van binnen voelt dat helemaal niet zo. Je wordt al moe wakker en sleept je soms door de dag. Je piekert veel over hoe je toch verder moet op deze manier omdat je het gevoel hebt dat het allemaal een beetje teveel is. Maar ja, je kunt niet zomaar stoppen met alles; je gezin, je werk, het huishouden, alle verwachtingen die iedereen van je heeft… De druk is heel groot en je voelt die druk ook, heel zwaar, in alles doorsijpelen. Je voelt je voortdurend gejaagd, rent je rot om voor iedereen te zorgen en alle ballen in de lucht te houden maar toch lukt het je maar nét om alles te doen wat je moet doen. Laat staan dat je even tijd voor jezelf hebt.

Stressverminderingstraject

Hoe zou het voor je zijn al je niet meer 24/7 last had van stress?

Je bent je al enige tijd bewust dat je het zo niet lang meer volhoudt. Je onrust, je vermoeidheid, je klachten…het maakt je duidelijk dat je je leven op een hele andere manier wilt invullen. En daar wil je dan ook nú mee starten!

Je bent dan fit genoeg om dingen te ondernemen en hebt er ook weer plezier in. Je doet je dingen met een gemak en een rust die je eerder niet voelde. Je hebt lol met je collega’s, je vriendinnen en je gezinsleden. Alles voelt veel luchtiger en minder serieus. Jouw nieuwe leven is begonnen.

Vitaliteitscoach Jill Siereveld - stressverminderingstraject

Stress gaat niet vanzelf over. Je zult er echt aandacht aan moeten schenken.

Wat is bij jou de oorzaak van je stress? Doe je je werk met plezier? Of heb je teveel hooi op je vork?
Is er een bepaald patroon waar je steeds weer in komt? Herken je de klachten van eerder in je leven? Doe je genoeg van wat je leuk vindt? Of heb je een zware periode achter de rug door ingrijpende gebeurtenissen, verlies?

Allemaal vragen waar je een antwoord op moet vinden om daarmee je leven zo in te richten dat stress zoveel mogelijk tot het verleden behoort.

En als je toch weer eens stress ervaart, zul je het sneller (h)erkennen en er wat aan gaan doen, zodat het niet meer zo heftig wordt.
Kies jij voor het te lijf gaan van je stress(klachten)? Ik help je om je stress te verminderen met een stresscaching-traject.
Het traject beslaat 5 sessies van ca. 45 minuten. Ik werk blended, d.w.z. dat ik naast de 5 f2f gesprekken gedurende het gehele traject onbeperkt online contact met je heb, via een beveiligd programma. Zo loop ik echt een paar maanden met je mee. Blended coachen is bewezen effectiever en het maakt het traject plus wat je leert nog veel persoonlijker. Het kennismakingsgesprek is kosteloos.
Investering voor dit traject is voor particulieren €450,- (BTW-vrij).