Terugblikken is vooruit kijken

Ik hou écht van mijn werk. De verschillende verhalen van mensen, hoe iemand kan struggelen om te dealen met een bepaalde stressvolle situatie en hoe daarbij vaak oude overtuigingen en patronen een rol spelen. En hoe ik daarbij wat handreikingen kan doen om iemand een stukje verder te helpen.

Ik ga elke dag graag werken. Ik heb hele leuke werkomgevingen, fijne collega’s. ik heb vaak de vrijheid om mijn agenda te plannen zoals ik dat prettig vind. Ik kies daarbij ook voor het inplannen van vrije momenten. Uiteraard zat dat niet in mijn genen maar heb ik dit door schade en schande geleerd.

En nu heb ik lekker een weekje vakantie en daar hou ik ook écht van. Veel van jullie hebben rond deze tijd ook een paar dagen of meer vrij. Probeer eens een moment te prikken zoals ik hier net deed en ga eens denken, voelen, schrijven over hoe het de afgelopen weken is gegaan met je. Was het druk? Merk je dat je nu moe bent? Of heb je de balans mooi kunnen bewaren? Het hoeft niet lang te duren, maar het geeft je vaak inzicht in en bewustwording over jezelf. Give it A try!

Deel dit bericht