I’ve got the music in me!

Ik zit nog steeds in mijn bubble van het afgelopen weekend. Samen met mijn broer ben ik naar een sing-a-songwriters weekend geweest van Vocal Centre. Deventer, oude boerderij, prachtige tuin rondom, overal zitjes en prachtig weer.

Van tevoren dacht ik: dat gaat toch nooit lukken in zo’n ‘korte’ tijd; zelf een nummer schrijven en met een demo naar huis. Hoe dan?? 

Met dank aan de 3 fijne coaches Elrieke, Nils en Bas met elk hun eigen specialiteit naast het overlappende stuk, én een kleine fijne groep medecursisten, ben ik hier meerdere keren uit mijn comfort-zone gegaan. 

Spannend en zó waardevol! Want daardoor kom je verder. Verder in jezelf en verder in het hele creatieve proces. Ook de inspirerende omgeving helpt daar aan mee. Daarnaast nog een vocal coaching, een vocal massage en een inspirerende visualisatie. En heerlijk eten on top of it, dankzij Medie. 

Allemaal hebben we een song gemaakt uit het hart gegrepen. Op de laatste middag hebben we onze nummers aan elkaar gepresenteerd. Wauw!! Wat was dat gaaf! 
En ook ik ben heel erg blij met mijn song.

Er zijn mooie gesprekken geweest, er is heel veel gelachen, kwetsbare momenten, bewustwording… verbinding

VERBINDING is het woord wat voor mij de lading dekt van het hele weekend. Verbinding en doen vanuit je hart. En wat wordt ik daar toch intens gelukkig en ontspannen van. Wat nou stress?! Gewoon nul!! En bij verbinding horen alle emoties, maakt niet uit, alles is oké. 

❤️Do more of what makes you happy!❤️

Deel dit bericht